Afslanken PDF Afdrukken E-mailadres

Kinesiologie of EIK therapie biedt uitkomst.

Waarom gaat je verbranding niet omhoog? Je lichaam kan dit vertellen door middel van de spiertest. Het geeft je inzicht in de lichamelijke of emotionele achtergrond van de vertraging van je verbranding. Door kinesiologische correcties toe te passen kan de blokkade op de verbranding opgeheven worden.

Ontstressen
Een behandeling, die je algehele belastbaarheid verhoogt, eigenlijk een ontstress behandeling, beïnvloed het spijsverteringsproces in positieve zin.

Voor mensen die het woord lijnen niet meer kunnen horen biedt EIK-therapie uitkomst. Pak eerst eens alle redenen en oorzaken aan, waardoor je niet lekker in je vel zit, waardoor je baalt, depressief bent, geen rust meer in jezelf vindt, niet meer naar jezelf of je lichaam kunt kijken. Dan komt er vanzelf een natuurlijk moment waarop afslanken opeens als vanzelf lijkt te gaan. Je hoeft er geen moeite meer voor te doen.

Maak het je lichaam gemakkelijker: doe een allergie test
Een test op aanwezigheid van allergieën en intoleranties wijst uit of je lichaam gestrest reageert op bepaalde voedingsstoffen of voedingsmiddelen. Ook blokkades op opname van vitamine zijn te achterhalen.

Wanneer je een allergie hebt, heeft je lichaam meer moeite alle lichaamsprocessen, dus ook je verbrandingsproces op orde te houden.

Voedingsondersteuningsprogramma
Daarnaast biedt Within Reach ook een voedingsondersteuningsprogramma. Meer informatie ontvang je, indien gewenst, tijdens het consult.

Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan of maak direct uw eerste afspraak. 

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief