Kinesiologie PDF Afdrukken E-mailadres

Al vrij snel na de geboorte kreeg mijn zoontje last van eczeem op zijn wangetjes, ook nog toen ik borstvoeding gaf, op advies van een electro acupunctuur ben ik toen zelf gestopt met melk drinken omdat uit de test kwam dat mijn zoontje daar niet goed tegen kon. Dit ging een tijdje goed. Maar toen hij ook andere dingen ging eten en opvolg melk kreeg werd het weer erger, daarom zijn we weer op advies van de electro acupunctuur gestopt met de opvolgmelk en op soja overgegaan, maar hierdoor werd het niet veel beter.
Nu is mijn zoontje ondertussen al bijna 1,5 jaar en een paar maanden terug werd zijn eczeem nog weer erger en waren op een gegeven moment zijn wangen helemaal rood en bobbelig en het jeukte heel erg, ook op zijn armen en benen kreeg hij eczeem plekjes. Op advies van een kennis ben ik toen op zoek gegaan naar een kinesioloog, omdat haar zoontje ook eczeem had en heel erg veel baat had bij deze behandel methode. Zo ben ik bij Within Reach terecht gekomen en heeft Sonja mijn zoontje (via mij) behandeld. De eerste behandeling is ze gaan uitzoeken waar het mijn zoontje niet goed tegen kon, en hier kwamen een paar voedingsstoffen uit (o.a. eiwit). Deze heeft ze de daarop volgende afspraken behandeld. De laatste afspraak heeft ze hem ten slotte echt voor het eczeem behandeld. Mijn zoontje heeft twee dagen na deze afspraak hele rode wangen gehad, maar daarna werd zijn huid steeds gladder en minder rood. Het ziet er nu, een paar weken verder, zo ontzettend goed uit, zijn huid is nog wel droog en bezig met herstellen. Maar ik vertrouw erop dat dit over een tijdje ook over gaat en mijn zoontje voortaan een mooi gaaf gezichtje zal hebben.

Marit, Delft 

Al jarenlang heb ik goed op mijn voeding gelet en andere therapieën gevolg om onder andere mijn cholesterol omlaag te krijgen. Al het mogelijke gedaan. Ja, een hoog cholesterol komt uit mijn familie. Toch weerhield het me niet om verder te zoeken.
Sinds een aantal maanden heb ik enkele consulten kinesiologie gedaan. We hebben vooral gewerkt aan algehele belastbaarheid en melkeiwit en calcium allergie. Sinds de behandeling van de melkeiwit allergie merk ik dat ik opeens weer de spirit te pakken heb met lijnen. Eigenlijk het snoepen laten staan. Vorige week ging ik weer voor controle van mijn cholesterol en ook al de meridianen worden dan doorgemeten. Mijn cholesterol was helemaal goed en de energie van de meridianen was nog nooit zo mooi geweest! Wat een resultaten! En dat terwijl ik de laatste maanden eigenlijk alleen de kinesiologie-behandelingen heb gevolgd en de rest had laten verslonsen. Mijn conclusie is dat de kinesiologiebehandelingen uiteindelijk de doorbraak hebben gegeven. Nu een kwestie van het zo houden. Ik ben hier heel blij mee en ik ga door... Dank je wel.

J te N

Terug

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief