Individuele coaching Enneagram Integratie Kunde PDF Afdrukken E-mailadres

Mijn ervaring met de Enneagram coaching van Sonja was heel bijzonder. Zelf heb ik reiki 1 en 2 gedaan en daar help ik mensen ook mee. Ik had het gevoel dat ik nog het één en ander op moest ruimen.
Gedurende het coachtraject was het heel hard werken. Er kwamen natuurlijk wat enneatypes voorbij, waarvan ik dacht: zo zit ik niet in elkaar. Maar ja, even thuis het boek gelezen en dan dacht ik: Oja, dat klopt en dat klopt!
Nu ik het hele traject heb gevolgt, ben ik daar heel veel krachtiger door geworden.
Helemaal super, Sonja. Bedankt.
Marja

Ik voel mij goed!! Ik ben mij veel bewuster geworden van mijn gevoelens. Ik merk ook nu ik deze gevoelens meer toelaat ik een stuk rustiger word. Door de inzichten die ik heb verkregen kan ik mijzelf eerder terugroepen als ik spanning voel. Dank je Sonja voor deze bijzondere ervaring.
Hubertien

De coaching heeft me nog meer inzicht gegeven in mijn onrustige gevoel. En dat was nou net wat ik nodig had. Geweldig ik ben er blij mee. Wat goed dat ik naar je toegegaan ben. Het loslaten is begonnen. Ik kan er niet meer omheen. Het gevoel van mijn vader had ik niet verwacht, maar is me nu wel duidelijk. Vandaar dat tussen vader en moeder heen en weer geslingerd gevoel. Nu ik weet dat ik dat gevoel al die tijd met me meegedragen heb, wordt het maar eens tijd dat ik dat los ga laten. Heel bijzonder. Ik voel dat de balans aan het terug komen is. Ik weet je te vinden als ik mijn balans zoek. Bedankt zo ver. Dat er maar vele mensen in balans mogen komen.
Jennie

Toen je vertelde wat je voor mij zou kunnen betekenen was mijn eerste gedachte: 'Ik wil wel verandering maar ik wil wel gewoon MEZELF blijven, ik ben bang dat ik ga veranderen en dat ik dan niet meer IK ben. Het voelt nu zo vertrouwd, ik ben bang om die veiligheid kwijt te raken.'
Je verzekerde me dat ik VOORAL mezelf ging blijven. Maar ik begreep niet precies hoe dan.
Daar kwam ik in de loop van de sessies achter. Het diepste van mezelf kwam steeds meer naar boven en er viel steeds meer niet-mezelf-ballast van me af, waardoor het steeds makkelijker werd om GEWOON MEZELF te zijn. Schilletje voor schilletje, soms dunne en dan weer een dikke, soms een kleine verandering en dan weer een wat grotere. Maar altijd steeds dichter komend bij mezelf. En het voelde ook zo vertrouwd.
Son, wat ben ik blij dat je me hebt gecoacht met EIK. Bedankt dat je me hebt willen begeleiden op de weg naar mijn eigen, veilige, vertrouwde IK.
Miranda 

Terug

 

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief