Acteren of jezelf geven?
Onderwerp: Acteren of jezelf geven?
Verzenddatum: 2012-02-14 14:59:05
Mail nr #: 22
Inhoud:
1

Hallo [NAME],

Het is Valentijnsdag. Ik kreeg inspiratie om te schrijven over het onderwerp 'Acteren of jezelf geven'. In december heb ik een heel energieke workshop Regenesis Touch gevolgd, waarvan ik je graag vertel. 18 Maart kun je veel prijzen winnen op de Onkruidbeurs of, wanneer je er niet bij kunt zijn, door je e-mail adres achter te laten. En 31 maart start de twee daagse Basiskennis Enneagram workshop. Redenen genoeg om je deze nieuwsbrief toe te sturen.

Ook geef ik je graag de gelegenheid om in 2012, het jaar van transformatie, jezelf een steun in de rug te geven: een aanbieding voor een enneagram integratie kunde coach traject. Ik hoop dat er iets voor jou tussenzit dat je inspiratie geeft, je beweegt en raakt.

Acteren of jezelf geven?
Voor mijn inspiratie trek ik een Enneagram kaart van het Spel van Don Riso en Russ Huddson. Dit keer de kaart: acteren. Niets is zo toepasselijk als in deze tijd, waarin maskers vallen en we uitgedaagd worden ons ware zelf te ervaren. Lees verder.

Regenesis Healing van Robert Rasmusson
Robert Rasmusson is de beroemde Amerikaanse healer die Quantum-Healing heeft ontdekt, ontwikkeld en voor iedereen toegankelijk heeft gemaakt. Hij noemde het Regenesis-Healing en het wordt gezien als een van de de meest krachtige en effectieve hands-on Healing methoden.
Robert Rasmusson's ideeën en denkwijzen worden onderbouwd door o.a. Deepak Chopra, Bruce Lipton en vele, vele anderen.

De schrijver Richard Gordon publiceerde in 1998 het boek Quantum-Touch over de beroemde healer Robert Rasmusson. Hij beschrijft daarin een verouderde methode gebaseerd op een workshop van Rasmusson uit 1985. Richard Gordon maakte deze geschikt voor het grote publiek en noemde het Quantum-Touch. Het volledig vernieuwde werk van Robert Rasmusson "Regenesis-Healing" is gepubliceerd in 2010 en is ontegenzeggelijk revolutionair te noemen.

Persoonlijk heb ik de workshop Regenesis Touch ervaren als heel eenvoudig en krachtig. Deze methode gebruikt geen intensieve ademhalingsoefeningen, de energie is gemakkelijk op te wekken en iedereen kan het leren. Ondertussen heb ik een aantal behandelingen van Regenesis mogen ondergaan en geven. Het viel me op dat veranderingen subtiel, maar heel duidelijk plaatsvinden. Soms ook heftig, wanneer het lichaam opgeslagen herinneringen vrijgeeft.

Wil je meer weten over Regenesis Healing? Of de energie zelf ervaren? Bel voor een afspraak en ervaar je eerste behandeling met Regeneses Touch voor maar € 35,00.

Val jij in de prijzen op de Onkruidbeurs 18 maart?
Op zondag 18 maart heeft de Alternatieve Kadobon een stand op de Onkruidbeurs in Houten. Uiteraard kan je persoonlijk met de mensen achter de Alternatieve Kadobon kennis maken, maar ze gaan graag een stapje verder. Ze hebben namenlijk een aantal acties en wie weet val jij wel in de prijzen! Zo zijn er bijvoorbeeld vrijkaartje voor festivals bij Centrum Djoj te winnen of één van de 5 power pendants sieraden twv € 55,00. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen op de Onkruidbeurs? Niet getreurd, door je e-mail adres achter te laten maak jij ook kans op een prijs! Meer weten? Klik hier.

Twee daagse Workshop Basiskennis Enneagram: start 31 maart
Op 31 maart en 14 april heb je weer vollop de gelegenheid om jezelf opnieuw te leren kennen.Je kent jezelf natuurlijk al je hele leven. Toch is er nog veel dat je niet over jezelf weet. Dat heeft te maken met de delen van jezelf die je tot nu toe niet hebt gekend en nog niet hebt ingezet. Daar ligt nog een braak stuk terrein dat je mag gaan ontdekken.Het Enneagram is een uiterst geschikt instrument om die delen van jezelf te gaan ontdekken. Het Enneagram houdt je als het ware een spiegel voor. Het nodigt je uit die delen van jezelf te gaan bekijken die je tot nu toe over het hoofd hebt gezien.

Graag wil ik jou uitnodigen om dit te komen ontdekken. De kosten van de workshop bedragen € 175,00 , de workshop wordt gehouden in Rotterdam in een kleine intieme groep van maximaal 12 personen.

Voorafgaand aan de workshop is er gelegenheid om je enneagram types te laten testen. We maken daar een aparte persoonlijke afspraak voor. De kosten voor dit testen is € 35,00 tot maximaal € 50,00 (afhankelijk van de tijd).

Ook kun je op 27 februari langskomen op de gratis kennismakginsavond. Zo maak je voorafgaand al kennis met mij en met de methode die ik inzet in individuele coaching. Deze avond is overigens niet noodzakelijk om de workshop te kunnen volgen.

Wil je meer weten over de workshop? Klik dan hier. Voor inschrijving stuur je een e-mail naar info@within-reach.nl met je adresgegevens. Voor een persoonlijke afspraak kun je natuurlijk bellen: 015-2158595.

Aanbieding voor een enneagram integratie kunde coach traject
Opvallend bij enneagram integratie kunde coach trajecten (eik traject) is dat levens werkelijk veranderen. Veel mensen die bij mij komen voelen wel dat ze willen veranderen. Vaak is het nog te vaag wat die verandering dan inhoud, hoe het vorm moet krijgen. Wanneer we tijdens het eik traject aankomen bij het type dat je werkelijk bent, treedt er een omkering in. 'Opeens' gaan mensen voelen wat ze moeten doen, welke kant ze opmoeten, komer er uit het niets aanwijzingen op hun pad die hen helpen hun specifieke weg te vinden.

Dat gun ik jou ook graag. Daarom doe ik je in deze nieuwsbrief een uniek aanbod. Start uiterlijk in maart een EIK coachtraject en ontvang de 7e sessie gratis!

Ken je iemand, waarvoor een EIK coachtraject een uitkomst zou zijn? Reik hem of haar dan mijn gegevens aan. Wanneer degene na een gratis kennismakingsgesprek besluit tot een EIK coachtraject, en de eerste sessie heeft plaatsgevonden, beloon ik jou graag met een Alternatieve Kadobon van € 25,00.

NB Afhankelijk van het tempo duurt een EIK traject circa 7 tot 12 sessies van € 1 1/2 uur. De kosten per sessie bedragen € 70,00.

Hartelijke groeten,

Sonja Buijs
Within Reach
tel: 015-2158595
e-mail: info@within-reach.nl
website: www.within-reach.nl

Om je gegevens te wijzigen of je uit te schrijven klik op de onderstaande links:

 

 

1

Laatste nieuws

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief:
Enneagram


Ontvang HTML?


Bekijk archief